To v Kamenici ještě nebylo !

21.01.2012 17:00

To v Kamenici ještě nebylo!

 V sobotu 17.prosince pořádal oddíl kuželek místního Slovanu společně se Sportovním klubem stolního tenisu akci, která tu skutečně nikdy nebyla. Kamenický dvojboj! Od nápadu spojit tyto dvě disciplíny až po jeho realizaci uplynuly necelé dva měsíce. Zmíněné sobotní ráno se na kuželně sešlo 32  soutěžících, kteří byli rozlosováni do dvojic – vždy jeden kuželkář a „pinčesář“. V kuželkách se hrál tzv. tandem, kdy se dvojice střídá po jednom hodu. Stolní tenis se hrál ve skupinách na tři vítězné sety. Po celý den se díky sponzorům podávalo občerstvení zdarma. Tuto činnost bravurně zvládali Milena Šeflová a Pepa Vančík. Guláš, který pro nás uvařily kuchařky ZD Kalich, ve spojení s chlebem pana Velíška, dal strávníkům nahlédnout do gurmánského nebe.

Pro šest dvojic dětí skončilo soutěžení vyhlášením vítězů krátce před sedmnáctou hodinou. Vítězná dvojice, Štěpán Kubů a Jirka Šindelář, obdržela kromě „rychlých špuntů“ také poukázky na pizzu dle vlastního výběru do nedávno nově otevřeného  hotelu Berger manželů Zedníčkových.

Po tomto slavnostním aktu pokračovala soutěž  „dospěláků“. Nástrahami „pavouka“, mistrně sestaveného a dirigovaného Michalem Chválou, se nejlépe proplétala dvojice Jakub Ouhel a Jarda Smutný. Nadějný student Kuba a profi hasič Jarda si, mimo jiné hodnotné ceny, odnesli také poukázky na večeři v Hotelu Beseda. Druhé místo obsadili Petr Chlup a Vašek Rychtařík ml. Třetí příčku pak Tomáš Tesař a Miloš Jirsa.  Ceny obdrželo i dalších sedm dvojic dospělých. Ceny předával předseda SKST Petr Chlup, kterému asistoval šéf oddílu kuželek  Milan Podhradský.                                                           JŠ

 

—————

Zpět