STOLNÍ TENIS SEZÓNA 2012-2013

21.05.2013 22:01

 

Vážení čtenáři, dovolte, abych Vás jménem celého našeho klubu stolního tenisu informoval o průběhu sezóny 2012-2013. Náš A-tým nastoupil v nejvyšší okresní soutěži OP1 jako nováček. Družstvo ve složení: Jelínek František, Jeníček Jakub, Lipl Karel a Klapp Miroslav bylo příjemným překvapením soutěže. V  soutěži  dvanácti družstev patřil náš tým do lepší poloviny.V průběhu sezóny dokázal náš tým potrápit družstva z první trojice tabulky. Na konci sezóny z toho bylo páté místo v celkovém pořadí.

Do příští sezóny si naše družstvo dává sice neskromný cíl, ale věříme, že bude v našich silách bojovat o první příčky s možností postupu do kvalifikace o krajskou soutěž. Výsledky našich dalších družstev jsou přístupny na webových stránkách našeho klubu.

 

 

Po skončení  sezóny byl uspořádán druhý ročník turnaje “O PUTOVNÍ POHÁR KAMENICE NAD LIPOU“. Turnaje se zúčastnilo 52 hráčů a hráček.Turnaj měl ligovou úroveň. Naše město přivítalo hráče z 1.ligy, 3 ligy, divize a všechny tyto úrovně doplnili hráči a hráčky z krajů a okresních soutěží.V hlavní soutěži jednotlivců byl ve finále k vidění ligový stolní tenis. O pohár našeho města se utkal Korbel Filip (1.liga) a Fiala Ondřej (3.liga).Po krásném utkání doplněné pěknou diváckou kulisou zvítězil Fiala Ondřej. Druhé místo obsadil Korbel Filip ml. a dělenou třetí příčku si rozdělili Korbel Filip st. a Smolík Tomáš. Ve čtyřhrách obsadila první příčku dvojice ze Studené Mádr Miloslav a Doležal Ondřej. Druhé místo si odvezl Nacházel Filip a Zajíc Milan a dělenou třetí příčku si rozdělila dvojice Fuk Viktor, Trefil Daniel a Korbel Filip ml., Korbel Filip st..

 Dovolte, abych závěrem poděkoval všem sponzorům, pořadatelům a především našemu městu, které nám umožnilo uspořádání turnaje. Poděkování patří panu Mgr. Jaromíru Paříkovi, který  i tento rok podpořil naši snahu v Kamenici udělat turnaj, který zde ještě nebyl.

 

 

WWW.SKSTKAMENICENL.CZ

—————

Zpět