STOLNÍ TENIS - SEZÓNA 2011-2012

20.09.2012 16:18

 

 

     Vážení čtenáři,

dovolte nám, abychom Vás jménem celého našeho klubu stolního tenisu informovali o průběhu velice úspěšné sezóny 2011-2012. Našemu A-týmu se povedl další postupový kousek. Již třetí sezónu po sobě dokázal postoupit do vyšší soutěže, z toho v posledních dvou letech z prvního místa. Toto se již několik let nepovedlo nikomu v našem okrese. V sezóně 2012-2013 bude náš A-tým působit v nejvyšší okresní soutěži OP I. Z této soutěže se již otevírají dveře do krajských soutěží. Další nováčkovská sezóna bude velice náročná, ale věříme, že se s pokorou dokážeme držet špičky soutěže a časem nahlédneme ještě o stupínek výš.

     Tento úspěch není jediný. Náš B-tým také dokázal vyhrát svou skupinu a postoupil. V příští sezóně uvidíte naše družstvo v OP III. Musíme ještě podotknout, že v aktuálním stavu bude mít stolní tenis zastoupení ve všech okresních soutěžích od OP IV až po OP I. Není mnoho měst, která mají takto obsazené všechny soutěže.

    Po skončení naší sezóny byl uspořádán první ročník turnaje “O PUTOVNÍ POHÁR KAMENICE NAD LIPOU“. Tohoto turnaje se zúčastnila necelá padesátka startujících. Ani v tomto turnaji se Kameničáci neztratili. V soutěži mužů obsadil třetí místo Jakub Jeníček a potvrdil svou aktuální formu, když druhé místo obsadil Hromádka a turnaj vyhrál František Smíšek. První dva borci dlouhodobě patří mezi špičku v krajích. Ve čtyřhrách nám po výpadku dvojice Jeníček-Klapp udělala radost smíšená dvojice František Tůma a Jana Štěpánová. I jim patřilo krásné třetí místo! Největším oceněním však byla spokojenost zúčastněných a věřím, že dokážeme v příštím roce navázat na tyto úspěchy. Dovolte, abych závěrem poděkoval všem pořadatelům  a především našemu městu, které nám umožnilo uspořádání turnaje v prostorách sportovní haly. Poděkování patří panu Mgr. Jaromíru Paříkovi, který byl důležitým článkem pro uspořádání turnaje.

Všem přátelům našeho sportu DĚKUJEME.

 

 

 

 

                                                                                                         SKST Kamenice nad Lipou

—————

Zpět