Slib dodržen

26.11.2013 22:30

Vážení fanoušci,

Před začátkem sezóny naše družstvo vyhlásilo útok na první pozici v OP1, která nám zaručuje možnost účasti v kvalifikaci o krajskou soutěž. Tento slib se nám hned od začátku soutěže dařilo naplňovat. Zlomové zápasy sezóny měl náš tým ještě před sebou. První těžkou překážkou byl tým Humpolce D,  kde celá trojice hráčů hrála minulou sezónu v KP3.

Tento zápas se podařilo vyhrát v poměru 14:4. Tato výhra do nás napumpovala další chuť v boji o první místo. V dalších kolech bylo již zcela jasné, že o první místo bude velký boj.

Vše se schylovalo k souboji dvou největších soků v OP1. Po šestém kole se na špičce usadilo naše družstvo a družstvo Humpolce C. Očekávání vzájemného zápasu bylo svazující.

Den ,,D´´ nastal 16.11.2013, kdy Kamenice A přivítala Humpolec C. V pěkném zápase podpořeném skvělou diváckou kulisou porazilo naše družstvo Humpolec 11:7. Výhra byla nejdůležitějším krokem této části sezóny. Musíme podotknout, že naše družstvo nemá v necelé polovině sezóny ani jednu porážku. Věříme, že v březnu Vás budeme informovat, že naše cesta skončila dle slibu a Kamenice poprvé v historii vyhraje přeborníka okresu!

Všem fanouškům a našim rodinám děkujeme za podporu!

—————

Zpět