KP 2

28.10.2014 13:00

Vážení příznivci našeho klubu.

Dovolte, abych Vás informoval o aktuálních výsledcích našeho družstva v KP2.

Naše družstvo má odehráno celkem 4 zápasy.Zatím se nám podařilo třikrát vyhrát a jednou si naše družstvo z venkovních stolů přivezlo porážku.

 

V první dvojkole naše družstvo přivítalo celky z Chotěboře a Světlé nad Sázavou.

 

Kamenice A  -  Chotěboř C

 

Výsledek: 10:8

 

V prvním kole náš celek přivítal velice zkušené družstvo z Chotěboře.

Od začátku byl zápas vyrovnaný a přinesl velice pěkné momenty.

Důležitým bodem tohoto utkání byl fakt, že si naši hráči dokázali poradit s proslulým materialistou Zdeňkem Sokolem.Naše družstvo předvedlo bojovný výkon okořeněný neporazitelností Kuby Jeníčka.

 

Kamenice A  -  Světlá nad Sázavou B

 

Výsledek: 10:1

 

Světlá nad Sázavou B vznikla sloučením dvou klubů a to Ledče nad Sázavou a Světlé nad Sázavou.Družstvo se opírá o výkony J.Růžičky, který má i divizní zkušenosti.Družstvo doplněné T.Plecitým, který hraje s anťákem a travou a technikem B.Sedláčkem.Posledním v týmu je útočník M.Kruml. Naše družstvo po prvním vyhraném utkání bylo na vlně euforie a tento fakt odneslo družstvo ze Světlé.Jediné naše zaváhání využil J.Růžička, když porazil ve čtyřech setech Fandu Jelínka.

 

V druhém dvojkole vyjela naše čtveřice do Hrotovic a Náměště nad Oslavou.

 

Hrotovice-Valeč A  -  Kamenice A

 

Výsledek: 4:10

 

Utkání se odehrávalo v herně ve vesnici Valeč, kde naše družstvo navštívilo i pěkný zámek, kde bohužel nebyla dobrá PLZEŇ.Od vedení 4:1 drželo naše družstvo zápas v rukách a nedopustilo žádnou komplikaci.Neporažen tentokrát odjížděl Luboš i Kuba.Zápas ukončil ve čtrnáctém zápase Míra.

 

Náměšť nad Oslavou A – Kamenice A

 

Výsledek: 10:7

 

Vstoupení do našeho utkání nebylo příliš zdařilé.Po prohraných čtyřhrách bylo jasné, že nás nebude čekat nic lehkého.Ihned se nám sice podařilo srovnat na 2:2 a vše vypadalo velice dobře.Bohužel to bylo pouze zdání.V celém zápase tahalo naše družstvo za kratší konec provazu.

A možná i zkušenostmi silnější soupeř využil našich zaváhání.Bohužel v tomto zápase si vybral horší den Míra, kdy dvakrát prohrál v pěti setech a proti V.Malému vedl 2:0 a v pátem setu 8:5.A v nešťastném utkání s P.Nováčkem. Ještě v předposledním kole to vypadalo, že se bude hrát o remízu, ale o vedení 2:0 přišel proti Malému i Kuba a bylo po zápase. Celé družstvo vědělo, že tato porážka byla zbytečná, ale tak to někdy v našem sportu chodí.

 

Celkově hodnotím vstup do nového ročníku velice pozitivně.

Družstvo šlape, jako celek a věříme, že budeme i dále pokračovat v nastoleném trendu.

 

Další dvojkolo přinese v naší hale velice pěkné zápasy.

Přivítáme doma 1.11.2014 od 10:30 čtvrtou v pořadí Rokytnici nad Rokytnou a od 15:30 třetí tým tabulky z Třeště.Přijďte nám pomoct!

 

Za ÁČKO

 

Míra Klapp

—————

Zpět