Kamenice vyzvala vedoucí tým KPII.

10.02.2015 10:26

Možná jeden z nejdůležitějších zápasů této sezóny se odehrával 7.2.2015 v herně Rokytnice nad Rokytnou.Do této doby vedoucí tým tabulky přivítal naše družstvo.Už před odjezdem nám bylo jasné, že výhra by nám dost pomohla v boji o postup do KP1.

 Začátek utkání vypadal velice dobře.Kuba s Lubošem jasně a rychle vyhrávají svou čtyřhru.

Míra s Fandou vedou ve svém zápase 2:0 a ve třetím setu 8:5 . Bohužel jim tento náskok nestačil a po nepovedeném vstupu do páteho rozhodujícího setu zápas prohrávají 2:3 .

Do dvouher se vstupuje za stavu 1:1. V prvním kole dvouher Kuba s Lubošem vyhrávají a převracejí výsledek na naší stranu.Tento trhák mohl potvrdit Fanda, který měl na pálce první zvrat celého utkání, když vedl nad domácím Pisálkem ještě i v pátem setu.V koncovce utkání nám štěstí bylo odvrácené a Piálek odmítá náš únik a snižuje na 3:2 z pohledu našeho družstva. Po šesti utkáních je stav 3:3, když Míra nestačil na domácího Noska.

Od této doby se bojuje o každý míček a je jasné, že sebemenší zaváhání může stát družstvo celý zápas.Důležité dva body si připisují Fanda s Mírou, když oba porážejí domácího Doláka 3:2 a musíme říct, že Míra i s velkou dávkou štěstí, když jeho dva útoky končí prasátkem.

Celé utkání se blíží k rozhodujícímu duelu, kdy jednička celé KP2 Pavel Nosek nastupuje proti dvojce celé soutěže Jakubu Jeníčkovi.Celé družstvo s napětím očekávalo zda náš tahoun potvrdí svou výkonnost a strhne tým. Kuba odehrál zápas v takovém stylu, že ani dosavadně nejlepší hráč KP2 neměl žádnou šanci.V prvním setu uštědřil Kuba soupeři překvapení v poměru 11:1 a dále pokračoval v obrovském tempu.Utkání vyhrává jasně 3:0 a završuje již několikáté kolo bez své porážky.Kamenice vede 8:7 a máme před sebou poslední tři utkání.

Luboš s Fandou navazují na úspěch Kuby a oba vyhrávají jasně své utkání.Touto 3 zápasovou sérií ukončujeme zápas za stavu 10:7 pro Kamenici.Body: Kuba 4,5b, Luboš 2,5b, Fanda 2b, Míra 1b.

 

Děkujeme soupeři, že i při takto důležitém utkání se podařila udržet velice příjemná a sportovní nálada.

 

V druhém utkání celého dne nás čeká tým z Třeště.

Jasným cílem je potvrzení dobrého výsledku z dopoledních hodin a potvrdit tak útok na první místo v tabulce.Trochu nepříjemností byl pozdní začátek utkání, který byl posunut o celou hodinu.Nebylo jednoduché udržet koncentraci.Začátek zápasu byl trochu vlažnější, ale i tak nepřipouštíme žádné komplikace.Kuba potvrzuje výkon z Rokytnice a opět nenachází soupeře, který by ho porazil.Luboš odvádí perfektní práci a připojuje možná nejhezčí zápas tohoto utkání, kdy poráží domácího p.Sklenáře.Fanda navazuje na dobré výkony po přechodu na sendvič a i trápící se Míra díky podpoře družstva poráží Klimeše.Zápas celkem poklidně končí 10:4 pro Kamenici.Body: Luboš 3,5b, Kuba 3,5b, Fanda 2b, Míra 1b.

 

Tímto dvojkolem se Kamenice  dostala na první místo v tabulce a útočí na postup, který byl před touto sezónou zmiňován.

 

Nyní nás čeká měsíční přestávka, kdy můžeme trénovat na předposlední dvojkolo, kdy doma přivítáme 7.3.2015 týmy ze Žďáru nad Sázavou a Polničky.

 

Jde o poslední zápas v domácím prostředí, tak doufáme, že nás přijdete podpořit.

 

Děkujeme

 

MK,LV,FJ,JJ

 

—————

Zpět