Druhá polovina krajských soutěží začala

16.01.2015 09:10

Náš A-tým vyrazil na stoly Chotěboře a do krásné herny ve Světlé nad Sázavou.

 

Chotěboř C – Kamenice nad Lipou A

 

První zápas po přestávce bylo utkání v Chotěboři. Po úvodních čtyřhrách je stav utkání 1:1.

Po prvních dvou dvouhrách se ujímáme vedení 3:1.Do dalších dvouher nastupuje Míra s Fandou.Vyrovnaný průběh zápasů nasvědčuje dramatické koncovce.Oba zápasy jdou do pátých setů.Oba naši hráči vedou. Fanda 4:1 a Míra dokonce 5:0. Bohužel s velkou dávkou smůly oba zápas prohrávají v koncovkách. Od této chvíle začíná naše družstvo tahat za kratší konec provazu a stav utkání začíná být víc než nepříznivý.Za stavu 8:5 pro Chotěboř nastupuje každý hráč do utkání s pocitem nutnosti nezaváhat a udržet naději na zvrat v utkání.

Kamenice vyhrává další tři utkání svorně v poměru 3:2 . Kuba s Lubošem celkem v poklidných pátých setech. Míra v pátém setu prohrával s Blankou Přádovou 5:10, ale i tak tento set přivedl do vítězného konce. Stav utkání 8:8 a začínají poslední dvě dvojhry. Fanda své utkání prohrává a prohráváme 9:8. V posledním zápasu celého dopoledne Míra poráží Zvolánka a tím si odvážíme remízu 9:9.

 

Světlá nad Sázavou B – Kamenice nad Lipou A

 

Po utkání v Chotěboři vyrážíme do Světlé, kde nás čeká poslední tým tabulky.

Cesta byla ovlivněna krásným zážitkem při navigaci zkušeného harcovníka, který nás dovedl až do míst kde končila asfaltka a byl jen les :) . Každopádně se nám podařilo dorazit a ještě před zápasem navštívit restauraci a pěkně se najíst a napít.Podle toho to také vypadalo.

Družstvo nepodalo perfektní výkon, ale i tak si odvážíme výhru 10:7.

 

V dalším kole nás čeká Náměšť nad Oslavou, která nám v první polovině uštědřila porážku.

Máme tedy co vracet. V druhém utkání přivítáme tým z Hrotovic.

 

 

 

 

—————

Zpět